Welkom bij Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht

Welkom bij Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht; een ultramoderne praktijk in een historisch pand in het centrum van Utrecht. Voor patiënten van alle leeftijden en categorieën.

Een prachtige locatie 

De praktijk bevindt zich in een schitterend monumentaal pand in hartje Utrecht. Achter de historische deur schuilt een zee van ruimte met veel licht, een mooie binnentuin en ruime behandelkamers. De reuring van de stad en de rust binnen hebben een positief effect op onze patiënten.

Behandeldisciplines 

Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Van implantologie, parodontologie en cosmetische behandelingen tot complexe wortelkanaalbehandelingen die om een speciale aanpak vragen. 

Door de nauwe samenwerking met Dental Care Maliebaan kunnen patiënten voor een zenuwbehandeling die een meer specifieke behandeltechniek behoeven terecht bij Maryam Raoof, onze gespecialiseerde endodontoloog. 

Daarnaast zet tandarts Everard Boehmer zijn cosmetische behandelingen voort bij Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht, zoals hij dat in zijn eigen praktijk ook deed. Patiënten kunnen dus voor tanden bleken, facings, porseleinen kronen, chirurgie of een combinatie van deze behandelingen ook op deze locatie in Utrecht terecht. 

 

Oog voor de patiënt 

Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht heeft een goed samenwerkingsverband met Dental Care Utrecht, een groot begrip binnen Utrecht. Bij DCU zijn vijf Utrechtse praktijken aangesloten, allemaal met oog voor de patiënt. Dit betekent dat de administratieve handelingen en randzaken niet meer door de tandarts zelf worden geregeld, maar op de achtergrond wordt verzorgd. Hierdoor kunnen we extra aandacht besteden aan al onze patiënten, zowel jong als oud en zowel bestaande als nieuwe patiënten.

Nieuwe inschrijving

Met vier tandartsen, zes mondhygiënisten, een parodontoloog vier assistenten en een baliemedewerker, heeft Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht een mooi divers team. We willen al onze patiënten het vertrouwde gevoel geven van de praktijk waar ze vandaan kwamen en daarmee zorgen dat ze zich op deze nieuwe plek thuis gaan voelen.

We hebben ruimte voor nieuwe inschrijvingen. Aanmelden als nieuwe patiënt kan via het kopje "Nieuwe patiënten" in de menubalk. 

Exposities in de praktijk 

We exposeren met regelmaat werk van kunstenaars in de praktijk. Elk half jaar hebben we weer nieuw werk aan de muur. Zo willen we patiënten die frequent elk half jaar komen weer verrassen. Bovendien is het voor (opkomende) kunstenaars goed dat zij hun werk kunnen tentoonstellen, dit bevorderen we graag.